top of page
Malima For Kids. Pure verzorging voor de delicate kinderhuid.

De Malima For Kids producten zijn speciaal samengesteld om de delicate kinderhuid te verzorgen en te beschermen. De ultra milde formules zijn zo natuurlijk mogelijk samengesteld en bevatten een scala aan natuurlijk oliën. Babassu, Abrikozenpit, Macadamia olie zijn hiervan enkele voorbeelden. Daarnaast zijn de innovatieve formules verrijkt met o.a. Sqalane, Inulin en Yoghurt extract. De unieke samenstellingen koesteren de tere kinderhuid, laten haar langdurig comfortabel aanvoelen en respecteren de natuurlijke huidflora.

Dagelijkse verzorging

Een babyhuid is veel dunner en verliest gemakkelijker vocht dan die van een volwassene. Daarom heeft een kinderhuid speciaal samengestelde producten nodig die de natuurlijke huidbalans respecteren en het vochtverlies tot het minimum beperken. Ook is een optimale bescherming essentieel aangezien bij een kinderhuid de talgproductie nog maar zeer beperkt is. Hier hebben we bij de For Kids product range rekening gehouden door gebruik te maken van natuurlijke oliën die grote affiniteit hebben met huideigen talg.

Kids_2.jpg
Kids_3.jpg
Voor Bad & Douche

In de For Kids range hebben we verschillende producten voor het wassen van de huid en haartjes. In deze producten wordt gebruik gemaakt van reinigende ingrediënten die zijn gebaseerd op Cocos olie. Deze ingrediënten zorgen voor super milde vorm reiniging. Juist voor de allerkleinsten is het van belang ultra zachte producten te gebruiken die de natuurlijke huidbalans respecteren.

bottom of page